V/ Kathrine Rogér - tlf. 21273734

Hvorfor vælge Rogérs private pasningsordning


Når man skal vælge hvor ens barn skal passes, udenfor hjemmet, så ved jeg selv som mor, at vi aflevere det dyrebareste vi har. 

Derfor er det bare så vigtigt at vi som forældre føler os trygge ved at aflevere, samt vi kan se vores barn trives og hygger sig, når nu der også er andre ting at passe.

Det er derfor meget vigtigt at i får denne oplevelse når i aflevere jeres guld hos mig.

Det er for mig også vigtigt at indkøring foregår uden gråd, og at i har god tid til en evt. længere indkøring hvis barnet har brug for dette. Børn er forskellige og nogle har brug for et par dage, andre et par uger eller længere.

Det er altid mig der tager imod jeres barn. Både i, og jeres barn kender mig og min familie, samt huset som der afleveres i. Det er mig der hjælper med at vinke farvel til mor/far.

Det er også altid mig man siger farvel og på gensyn til når man bliver hentet igen.

Det er altid mig der er der, når vi leger lege, når vi oplever nyt på ture, hvis vi bliver utrygge og har brug for støtte i form af et ekstra kram eller en hånd at holde i. Det er altid mig der er der til at trøste jeres barn og puste på knæet hvis det slår sig, og det er altid mig der er med til alt det sjove og alt det ballade vi hver dag laver. 

Børnene kender mig, de kender vores rutiner og jeg kender dem, og derfor vil jeg også kunne fortælle hvis jeres barn har været anderledes end normalt.

Fordi jeg kender børnene kan jeg også tilpasse dagligdagen ud fra hvordan hver dag er. Ingen planer er mere faste hos mig, end man kan tage en rolig dag i stedet, hvis børnegruppen har brug for det. 

For mig er det vigtigt at både hvert enkelt barn, men også gruppen af børn trives.

Det er så vigtigt med et godt og stærkt fælleskab.

Det giver trygge og glade børn.

Da det er en privat pasningsordning, kan jeg også selv bestemme dagen, vi har ingen rammer eller tidsplan vi skal overholde.

For mig er et godt forældresamarbjede meget vigtigt, samt forældreinddragelse i forhold til vores dagligdag, og hvad vi har fokus på.

Derudover arbejder jeg anerkendede og støttende i barnets udvikling.

Min pasningsordning vil have en hollistisk og sanselig tilgang med fælleskab i centrum. 

Jeg er bla. uddannet fødselshjælper/doula og jeg har derfor mine rebozoer som jeg også bruger, hvor vi vil få ro på, med lidt massage, svøbning og vi får lov til at mærke os selv. 

Jeg er også uddannet søvncoach og derfor ved jeg hvor vigtig søvnen er for at vi trives, og kan udvikle os. Søvn har indvirkning på alt, bl.a. immunforsvaret, vækst og udvikling, helbredelse, hormoner , kognitive evner og reaktionsevne, humør og meget mere. 

Hos mig vil dit barn få en rolig og tryg hverdag fyldt med omsorg, nærvær, kram og en masse hygge og grin.

Dit barn vil blive en del af mit hjem og ikke mindst min familie.

Jeg arbejder med at udvikle dit barns sanser og dets motorik, bla. ved at synge meget, også fagtesange, vi skal dufte , mærke og føle of lege. Vi danser til musik, leger på bobles forhindringbane, puster sæbebobler, går på bare tæer i græsset og meget meget mere. 

Kontakt mig:

  • Telefon: 21273734 også  gerne sms
  • Mail: krec1984@gmail.com
  • www.rogersprivatepasningsordning.dk
  • Facebook:Rogérs Private Pasningsordning i Regstrup v. Holbæk
  • Instagram: Rogers_private_pasningsordning
 
Kathrine Rogér 
Regstrupparken 35
4420 Regstrup
 


Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk